Lokal näringslivsprofil tar plats i styrelsen för Future Bemanning Sverige AB och Cleaning Support Sweden AB

christoffer petren skakar hand med johnny

Nu är det klart att Christoffer Petrén kliver in i styrelsen för Future Bemanning och Cleaning Support.

I samband med att Ambrion Invest AB förvärvade Cleaning Support tidigare i år inleddes arbetet med att rekrytera ny VD och tillsätta en styrelse som kan ge bolagen full fart mot tillväxt och nya arbetstillfällen. Tidigare i år meddelade bolagen att den lokala näringslivsprofilen Sandra Ruuda hade utsetts till ny styrelseordförande. Nu kan vi meddela att vi stärker styrelsen med kompetens inom rekrytering och bemanning via utnämningen av Christoffer Petrén som ny styrelseledamot.

Det är med glädje som vi välkomnar Christoffer till styrelsen. Han har gedigen erfarenhet från bemanningsbranschen i kombination med ett strategiskt affärssinne ” säger ägaren Johnny Lindman, Ambrion Invest AB.

”De båda bolagen befinner sig ett mycket spännande skede där expansion och nyanställningar står för dörrenHär finns alla ingredienser för en fin resa, med två välskötta verksamheter och en stark lokal ägare som står för långsiktighet och stabilitet. Jag är verkligen imponerad av medarbetarna i de båda verksamheterna, där finns ett stort engagemang och hjärta för kunderna och det är påtagligt. Jag har arbetat med rekrytering, bemanning och affärsutveckling i olika former i snart 15 år och nu ska det bli roligt att få bidra med mina erfarenheter från ett mer övergripande perspektiv” – säger Christoffer Petrén, nytillträdd styrelseledamot.

Future Bemanning Sverige AB erbjuder rekrytering och bemanning som lösningar på företags arbetstoppar, sjukfrånvaro och vid andra riktade insatser. Det är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag sedan 2015. Future Bemanning – Bemanning och rekrytering

Cleaning Support Sweden AB erbjuder lokalvård, byggstäd, fönsterputs och närliggande tjänster till företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner och är ett auktoriserat serviceföretag. Städfirma Växjö | Hemstädning, Flyttstädning, Företagstäd med garanti (cleaningsupport.se)