Vi hjälper dig att hitta rätt kompetens till din verksamhet!

 
Vi utbildar, rekryterar eller hyr ut kompetens till din verksamhet. 

Vi arbetar med personal inom såväl tjänstemannasektorn som inom den kollektiva sektorn. Vi prioriterar kvalitet och en långsiktig relation med våra kunder, och vi tror på en öppen och ärlig dialog i syfte att nå den bästa lösningen. 

Future är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag vilket innebär att både kund och medarbetare kan vara trygga med att vi efterlever lagar och branschens riktlinjer samt levererar tjänster med god kvalitet.

 

Våra värden

Glädje

Det är vår övertygelse att grunden till ett bra arbete handlar om att ha kul på jobbet. Oavsett var vi befinner oss eller vad vi gör. I med- eller motgång så ska vi agera med glädje och sprida denna vidare.

Flexibilitet

Att lyssna, vara öppensinnade och anpassningsbara, gör att vi skapar lönsamma affärer – både för våra kunder och för oss själva.

Driv

Vi ska alltid ligga steget före och vara proaktiva. Detta kommer göra våra kunder och medarbetare till vinnare.

Vår vision!

Vi kompetensförsörjer din verksamhet så att du kan möta dina nutida och framtida behov!

Kvalitet, hälsa och helhet

Kvalitet, hälsa och helhet kan ju tyckas vara grundläggande och detta genomsyrar alltid vår verksamhet. Medarbetarnas hälsa, attityd och förhållningssätt är grunden för en trygg leverans till våra kunder. Genom att lägga stort fokus på att skapa en trygg och god arbetsmiljö för våra medarbetare säkerställer vi att de kan göra ett gott jobb hos våra kunder. 

Future utbildar

Vi utbildar efter kundens behov

Tillsammans med våra kunder hjälper vi till att kartlägga de kompetensbehov som finns nu och i framtiden. Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar på plats hos kund och rekryteringsutbildningar tillsammans med våra samarbetspartners. 

Exempel på utbildningar är: 

Utbildning till truckförare hos kund

SRY-utbildningar

Utbildningar kring arbetsmilö, säkerhet och riskbedömningar

Hur kan vi hjälpa dig?