Martin Jäverbrant tillträder som verksamhetsansvarig konsultchef på Future Bemanning

bild på martin jäverbrant

Martin kommer från närmare åtta år på Montico där han jobbat inom matchning, kompetensförsörjning och kompetensutveckling.

“Jag ser att Future sticker ut i branschen med humana värderingar där kund och individ alltid sätts i centrum och där man via långsiktiga relationer skapar mervärde för kund och trygga anställningar för konsulter. Det känns oerhört stimulerande att få vara med på framtidsresan och jag hoppas att min erfarenhet inom HR-området, där jag jobbat med allt från matchning, bemanning, rekrytering och utbildning, ytterligare ska stärka Future Bemanning”.

Future är ett etablerat företag inom bemanning och rekrytering som länge har haft sin bas i Mälardalen. I samband med att huvudkontoret har flyttats ner till Växjö görs nu en satsning på att etablera Future i Växjö och Kronoberg. Som ett led i detta har företaget nu anställt en verksamhetschef som ska driva företaget framåt i Kronoberg.

”Vi ser rekryteringen av Martin som en framgångsfaktor för oss. Martins erfarenhet inom rekrytering, bemanning och kompetensutbildning är precis det som vi har eftersökt”, säger VD Maria Blom.

Martin tillträder sin tjänst hos Future den andra maj.

“Det är med stor glädje som jag tillträder rollen som verksamhetsansvarig konsultchef hos Future. Tillsammans med härliga kollegor ser jag fram emot att få hjälpa våra kunder med deras olika personalbehov och göra skillnad för såväl kund som individ”, säger Martin.