Ny extern styrelseordförande utsedd till Future Bemanning Sverige AB och Cleaning Support Sweden AB

sandra ruuda skakar hand med johnny mossbakgrund

Den 1 juli utsågs Sandra Ruuda till extern styrelseordförande i både Future Bemanning Sverige AB och Cleaning Support Sweden AB. Utöver ordförande så ingår ägaren Ambrion Invest AB genom Johnny Lindman i styrelsen. Båda företagen är helägda av Ambrion Invest AB.

Sandra Ruuda har tidigare varit vd vid Företagsfabriken i Kronoberg AB och nu driver hon Mitt bästa LedarJag AB tillsammans med Anna Lindberg.

”Det ska bli riktigt roligt att tillsammans med ägaren få vara med och fortsätta utveckla två redan fina företag som jag behöver få lära känna utifrån sina olika karaktärer och dess medarbetare. Styrelsens första uppgift blir att rekrytera en ny gemensam vd för båda företagen, säger Sandra Ruuda.”

”Vi har valt att tillsätta Sandra som extern styrelseordförande eftersom hon har kapacitet att utveckla affärerna vidare och när vd:n är på plats kommer vi att utöka styrelsen ytterligare med fler kompetenser, säger Johnny Lindman”

Många företag har utmaningar med att lösa kompetensbristen för att kunna fortsätta leverera och expandera. En snabb anpassningsförmåga är en viktig konkurrensfördel för varje arbetsgivare i en framtida lågkonjunktur, fortsätter Sandra. Future Bemanning kan bidra till att skapa trygghet och stabilitet för sina kunder genom flexibilitet i bemanningen till varierade förutsättningar.

Vad gäller Cleaning Support så ska vi fortsätta att förvalta och utveckla vidare den tidigare ägaren Elisabeth Ströms anda för att fortsätta leverera god service till befintliga och nya kunder. Elisabeths
ledarskap har genomsyrats av fokus på kvalitet och leverans tillsammans med att utveckla och bygga
relationer med medarbetare och kunder vilket vi ska fortsätta arbeta med, säger Sandra.

”Även om båda tjänsteföretagen är verksamma i två olika branscher så finns det likheter och synergieffekter. Det är medarbetarna som skapar god service och hög kvalitet till våra kunder, säger Johnny Lindman”

Ambrion Invest AB äger och driver Cleaning Support Sweden AB, Future Bemanning Sverige AB, Bolagsbolaget AB och Ambrion Finans AB med säte i Växjö.

Future Bemanning Sverige AB är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag som erbjuder
kreativa och nyskapande lösningar på företags olika personalbehov. Future Bemanning – Bemanning
och rekrytering

Cleaning Support Sweden AB är ett auktoriserat serviceföretag som erbjuder lokalvård, byggstäd,
fönsterputs och närliggande tjänster till företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.